Over Van de Wetering Graszoden

Ons productaanbod van graszoden bestaat uit:

Rolzoden zijn het meest gebruikelijk. Ideaal voor de gemiddelde tuin. Makkelijk te vervoeren, makkelijk te leggen.

Big-slabs, big-rolls en blokzoden daarentegen zijn voor professioneel gebruik. Big-slabs en big-rolls worden toegepast bij tuinen groter dan 600m2, voetbalvelden, parken etc. Blokzoden worden gebruikt bij reparatie van doelgebieden, wegbermen, maken van taluds etc.

De teelt van de graszoden vindt plaats op uitermate geschikte, goed doorlatende zandgrond op percelen gelegen tussen Elsendorp en Wanroy.

Graszoden die ons bedrijf verlaten zijn vers gesneden, egaal groen, onkruidvrij, stevig en van hoge kwaliteit. Alle bovengenoemde producten worden machinaal gesneden en bestaan uit een mengsel van Engels raaigras en veldbeemd- en roodzwenkgras.

Al onze graszoden zijn van 1e kwaliteit. Volstaat 2e of 3e kwaliteit voor dat ene speciale project? Geef dit tijdig aan en vraag naar het gereduceerd tarief (afhankelijk van doeleind en aantal).
Graszoden zijn een versproduct en daarom maar beperkt houdbaar. Zeker op zomerse dagen moeten de zoden zo snel mogelijk verwerkt worden. Met Coolgrass® kunnen we de kwaliteit verder waarborgen. Door middel van vacuüm koeltechniek kunnen wij de graszoden terugkoelen tot in de kern! Door vacuümkoelen tot 2 à 3 graden wordt de warmte weggetrokken en wordt broei uitgesteld. Kijkt u voor meer informatie onder het kopje ‘Coolgrass’.

Klik op de links voor advies over de aanleg van uw gazon, tips om uw gazon in goede conditie te houden en de wist u dat?!

Afhalen kan van maandag 10:00 uur tot 17:15 uur, di t/m vr. van 8.00 tot 17:15 uur, zaterdags van 8.00 tot 12.00 uur.
Wilt u dat de graszoden bezorgt worden, vraag dan naar de mogelijkheden.
Voor alle producten geldt: minimaal één dag van tevoren bestellen.

Wij zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Kwekers van Graszoden (NVKG).

nederlandse-vereniging-van-kwekers-van-graszoden