100% Pluimvee Luzerne

Extra scherp leverbaar door efficiente retourvrachten.

100 % Pluimvee Luzerne (groenvoederdrogerij Timmerman)

“Een uitstekende structuurbron voor uw pluimvee”

Luzerne baal(tje) voor pluimvee

Leverbaar 20 kg luzerne baaltjes. De hard geperste baaltjes voor de kippen worden vooral gebruikt tegen het verenpikken. Het zorgt voor afleiding en een goede weerstand.

Afmeting van de strak geperst baaltjes: 54 x 30 x 30 cm. Door deze maatvoering passen de baaltjes in alle beschikbare kippen-ruiven. Het plastic dat rond de baaltjes zit is vrij van pcb’s en dioxine, dit betekent dat het baaltje (gedeeltelijk) in het plastic kan blijven. De luzerne die wordt gebruikt in deze baaltjes is van de tweede snede. Dit zorgt er voor dat het aandeel bladstof in de baaltjes niet te groot wordt. De baaltjes worden alleen gemaakt van luzerne die met perfecte weersomstandigheden is geoogst waardoor de kwaliteit zeer constant blijft.

TIP!

– Zonder kippenruif: Laat het plastic om de baal en maak aan beide ‘zij’kanten een vierkant van 25 x 15 cm (LxB). Dit zorgt ervoor dat er meer moeite moet worden gedaan om de luzerne uit het plastic te krijgen. Het plastic blijft in één deel, u hoeft niet door het gehele compartiment stukken plastic te rapen. Wanneer u hier meer vragen over hebt kunt u contact met ons opnemen.

– Opstaande kippenruif: Door de helft van het plastic van het baaltje af te snijden doet u langer met het baaltje en zal er minder luzerne op de grond worden gemorst.

bron: Groenvoederdrogerij Timmerman

100-pluimvee-luzerne

<< Terug naar Luzerne